i impact este pozitiv. De ce? Pentru că pentru noi prioritatea este responsabilitatea față de ceilalți implicați în sau afectați de munca noastră. 

Mediul înconjurător

Credem în investiţia în viitor. Atât munca cât şi acţiunile noastre au menirea de a inova şi deschide drumuri noi în domeniul tehnologiilor sustenabile. Suntem în vârful inovaţiei „verzi”, fiind premiați în repetate rânduri pentru Alberta’s Best Workplace  for The Environmentally Conscious and Small Bussiness Eco Challenge.

Arhitectura

Suntem devotaţi arhitecturii de cele mai înalte standarde şi munca noastră cinsteşte frumosul şi noul. De la Medalia de Excelenţă a Guvernatorului General până la premiile Brilliant Buildings, designul nostru se comportă impecabil cu trecerea timpului.

Comunităţi: Edmonton & Calgary

Vrem să îmbogăţim calitatea vieţii în comunităţile noastre. Echipa noastră se implică activ în comunitatea de care aparţine, oferind servicii de voluntariat, expertiză şi sprijin pentru multiple organizaţii din Edmonton şi Calgary. În 2011 am creat The Blue Sky Award în încercarea de a împuternici organizaţiile non-profit, oferind câştigătorului consultanţă şi ore de proiectare în valoare de 10000CAD.

Clienţi

Valorile clienţilor noștri se suprapun  valorilor noastre şi ne mândrim cu felul în care construim relaţii trainice cu ei! Abordarea noastră bazată pe colaborare, accentuează importanţa pe care o dăm acestor relaţii, iar prin implicarea clienţilor noştri din primele faze ale procesului de design, obţinem construcţii îngrijite, funcţionale şi sănătoase care se potrivesc perfect nevoilor lor.

Antreprenori

Ne aşteptăm la construcții excepţionale şi lucrăm îndeaproape cu antreprenorii pentru a obţine rezultate de calitate de fiecare dată! Abordarea noastră – design-ul integrat – permite să învăţăm unul de la altul şi să construim relaţii cu antreprenorii ce se extind dincolo de finalizarea proiectului.

Consultanţi de specialitate & Furnizori

Recunoaştem importanța şi stimulăm lucrul în echipă pentru a atinge cel mai înalt nivel tehnic, integrativ şi sustenabil de design. Evaluând continuu performanţa, relaţia cu consultanţii noştri este fondată pe încredere, respect şi politeţe.

Personalul Manasc Isaac şi Conducerea

Suntem interconectaţi şi responsabili unul faţă şi pentru altul. Aceasta se reflectă în cultura şi sistemul nostru de mentorat. Întâlnirile săptămânale şi lunare cu echipa permit o înţelegere pe deplin a operaţiunilor din firmă şi permit împărtăşirea cunoaşterii acumulate cu fiecare din proiectele noastre.


Back to Company Profile

Close