Proiectele noastre sunt rezultatul dorinței noastre de a face lumea un loc mai bun. De ce? Pentru noi, totul se reduce la un simț puternic al responsabilității către alții, și la relațiile pe care le avem cu cei implicați în muncă noastră.

Mediul înconjurator

Credem în investiția în viitor. Atât acțiunile, cât și munca noastră inovează în domeniul tehnologiei sustenabile. Ne apropiem de un maxim al inovațiilor în domeniile sustenabile, biroul nostru primind mai multe premii, inclusiv Alberta's Best Workplace for the Environmentally Conscious and Small Business Eco Challenge.

Arhitectură

Suntem dedicați unei arhitecturi de cele mai înalte standarde, punând în special accentul pe nou și frumos. De la Medalia de Excelență a Guvernatorului General, până la primul premiu Brilliand Building, designul nostru reușește să reziste trecerii timpului. 

Comunități: Edmonton & Calgary

Dorim să îmbogățim calitatea vieții din cadrul comunității. Echipă noastră este implicată în mod constant în comunitate, fie că voluntari sau că îndrumători pentru organizațiile din Edmonton și Calgary. Am înființat premiul Blue Sky în anul 2011, în încercarea de a încuraja organizațiile non-profit, oferindu-le câștigătorilor consultanță în valoare de 10,000$. 

Clienți

Ne mândrim cu felul în care construim relații puternice cu clienții noștrii, și cu modul în care valorile lor coincid cu ale noastre. Abordarea noastră colaborativa evidențiază importantă pe care o acordăm acestor relații, iar prin implicarea lor încă din primele faze ale proiectării, reușim să obținem construcții funcționale, gândite special pentru a se potrivi cu nevoile beneficiarilor. 

Antreprenori

Deoarece ne așteptăm la construcții excepționale, dorim să ne implicăm cât mai mult în relațiile cu antreprenorii, pentru a reuși să obținem rezultate sustenabile și de calitate. Abordarea noastră de design integrat ne permite să învățam unii de la alții și să construim relații de durată.

Consultanți de specialitate & Furnizori

Recunoaștem și încurajăm importanța lucrului în echipa, cu scopul de a atinge cel mai înalt nivel de design, atât tehnic, integrativ cât și sustenabil. Evaluând continuu performanța, relația noastră față de colaboratorii noștri este bazată pe respect, încredere și politețe. 

Personalul Manasc Isaac și Conducerea

Suntem interconectați și responsabili unul față de altul. Acest lucru se reflectă atât în cultură, cât și în sistemul nostru de mentorat, ce ne permite să ne adresăm direct problemelor membrilor echipei noastre. Întâlnirile săptămânale sau lunare cu echipa ne permit o înțelegere mai largă a operațiunilor firmei și ne încurajează să ne împărtășim cunoștințele. 


Back to Company Profile

Close