Credem că atunci când vine vorba de lucrul în echipă, ceea ce facem ca un întreg este mai important decât suma părților implicate. În ceea ce privește biroul nostru, Manasc Isaac este o echipă diversă, ce conține arhitecți, ingineri, designeri, experți în fizică construcțiilor și urbaniști. Prin efortul nostru colectiv, reușim să obținem rezultate excepționale.

În continuarea abordării colaborative, am decis să dezvoltăm un proces numit Design Integrat, ce întâlniri cu părțile interesate, la începutul fiecărui proiect. Prin intermediul atelierelor Smart Start dorim să încurajăm întreaga echipă în a solidifica o idee unitară, iar întâlnirile cu diferiți consultanți reușesc să scoată la suprafață eventualele provocări ce le-am putea întâlni pe parcurs, dându-ne astfel oportunitatea de a găsi împreună soluții în avans.

Colaborăm cu echipe complexe pentru a-i determina pe clienții noștri să exploreze valorile prioritare pe care le doresc implementate în clădire. Toate acestea însumează respectul atât pentru clienți, cât și pentru echipa noastră, dar și abilitatea de a colabora cu cei ce ne împărtășesc valorile.

how_we_do2
how_we_do3

 

how_we_do4
how_we_do5

Back to Company Profile

Close