Birourile Noastre

Vrem să înţelegem şi să experimentăm designul tehnologic sustenabil de ultimă oră înainte de a-l integra în proiectele noastre.

La biroul din Edmonton, punem în practică ceea ce predicăm incorporând tehnologii sustenabile precum panouri solare, pisoare fără apă, corpuri de iluminat cu LED-uri, aparate şi accesorii certificate Energy Star. Pe terasa clădirii noastre creştem ierburi aromatice şi legume pe care bucătarul nostru le foloseşte pentru a pregăti mâncăruri sănătoase pentru echipa şi invitaţii noştri.

Activităţile noastre sunt verzi de asemenea! Avem o politică agresivă de transport, oferind abonamente de transport în comun colegilor noştri de echipă. Cicliştilor le oferim un spaţiu de depozitare generos şi duşuri. În plus, un Smart Car al biroului face accesul la şantier şi întâlniri posibil fără a fi nevoie să conduci de acasă la serviciu.

Biroul din Calgary este specializat în refolosirea materialelor şi se laudă cu multe exemple din această categorie, de la recuperarea parchetului din lemn al unei fabrici de conserve din B.C. până la transformarea unor lăzi de depozitare a operelor de artă în mese şi birouri.

Pe scurt, suntem mândrii să conducem una dintre cele mai verzi activităţi din oraş – atât de verde încât am câştigat primul loc la Small Business Eco Challange, Edmonton în 2012 şi 2013. Suntem nominalizaţii pereni (şi câştigători în 2012) la categoria Alberta’s Best Workplace ca Environmentally Conscious ale premiilor Venture Magazines’s Best Workplace.  


Back to Company Profile

Close