Birourile Noastre

 Vrem să înțelegem și să experimentăm designul tehnologic sustenabil de ultimă oră înainte de a-l integra în proiectele noastre. Atât biroul din Edmonton, cât și cel din Calgary, a fost proiectat având în vedere grijă față de mediu, dar și față de membrii echipei noastre.

La biroul din Edmonton, încurajăm sustenabilitatea prin panouri solare, lumini LED, aparate ce consumă puțină energie. Pe terasa clădirii am amenajat o grădină unde ne creștem diferite tipuri de ierburi și legume, din care bucătarul casei prepară prânzul.

Punem accentul și pe modalități de deplasare nepoluante. De aceea, membrii echipei beneficiază de abonamente gratuite la transportul public, iar cicliștii sunt încurajați prin spații ample de depozitare și dușuri. În plus, biroul dispune de un Smart Car ce face accesul către șantiere sau întâlniri posibil, fără a fi nevoit să conduci de acasă la serviciu.

Biroul nostru din Calgary este specializat în materiale reciclate, având multe exemple din această categorie, de la recuperarea parchetului din lemn al unei fabrici de conserve din B.C., până la transformarea unor lăzi de depozitare a operelor de artă în mese și birouri.

Pe scurt, suntem mândri să conducem una dintre cele mai sustenabile activități din oraș, ce ne-a adus primul loc în Edmonton's Small Business Eco Challenge în 2012 și 2013. Suntem constant nominalizați la categoria Alberta's Best Workplace for the Environmentally Conscious at Venture Magazine's Best Workplaces.

 

  


Back to Company Profile

Close