Profilul companiei

Design-ul sustenabil este cea mai importantă caracteristică a proiectelor noastre. Cu fiecare dintre lucrările noastre, dorim să facem lumea un loc mai bun.

 

Despre noi

Începutul echipei noastre a fost acum 30 de ani, cu proiectarea unor construcții de înaltă performanță în zona arctică a Canadei. De atunci, Manasc Isaac a implementat cunoștințele pe care le-a dobândit lucrând în condiții climatice extreme prin atenția și cumpătarea față de resursele disponibile, creând în același timp un mediu primitor pentru utilizatori.

Acordând importanță tehnologiilor sustenabile, am reușit să obținem diferite premii, printre care :

Calitatea proiectelor noastre este arătată de numeroase premii, precum Royal Architectural Institute of Canada Innovation Award, Brilliant Building Award și Governor General’s Award.

Una dintre pasiunile noastre este inițiativa de reinventare (reimagine), ce urmărește să reîmprospăteze clădirile existente, atât pe interior cât și pe exterior. Am deschis calea utilizării celor mai noi tehnologii pentru a transforma clădiri vechi în bunuri "sănătoase", atractive vizual și viabile financiar, atât pentru investitori cât și pentru utilizatori.

 

Cum reușim

 Lumea este o rețea interconectată, iar clădirile sunt elemente importante ale acestui întreg. Procesul de design al Manasc Isaac reflectă această integrare, invitând permanent la discuții o gamă variată de beneficiari. 

MAI MULT

Responsabilitate socială

 Principalul nostru obiectiv este să îmbunătățim modul în care lucrăm, mai ales prin relațiile cu beneficiarii noștri. Înțelegem impactul nostru și a arhitecturii asupra mediului, a comunității, a clienților și a restului echipei. 

MAI MULT

Birourile Noastre

 Vrem să înțelegem și să experimentăm designul tehnologic sustenabil de ultimă oră înainte de a-l integra în proiectele noastre. Birourile noastre din Edmonton, Calgary și București acționează că puncte de testare a ceea ce urmează să dezvoltăm.

Suntem licențiați pentru a lucra în diverse locații de-a lungul Canadei, dar și în lume : Alberta, British Columbia, Teritoriile Nord-vestice și România.

MAI MULT

Close